Gezond en vers

Speltbrood uit Roosendaal

Bij een modern gezond dieet horen niet alleen avocado’s en sojamelk. Als u écht gezond bezig bent dan kiest u dagelijks voor vers speltbrood. Een brood dat in de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit wint. Bij bakkerij van den Bemd ontdekten wij al lang geleden dat speltbrood veel voordelen heeft, maar nu de slow food trend op volle toeren draait ontdekken steeds meer mensen de voordelen van vers speltbrood. Wat ons speltbrood zo bijzonder maakt? Onze broden worden elke dag met veel liefde bereid, zodat de mensen elke dag van dagvers speltbrood uit Roosendaal kunnen genieten.

Haal dagelijks vers speltbrood in huis

Speltbrood is gemaakt van speltgraan: een graan dat al eeuwenlang bestaat. Speltbrood is het brood dat de mensen in de vroege middeleeuwen al aten. Toen de huidige tarwe zich introduceerde zijn we massaal gestopt met het eten van speltbrood, maar de slow food trend bracht hier verandering in. De beweging kwam op gang in 1986 in Italië en zet zich af tegen de fastfoodindustrie. De beweging draait om het behouden van het oorspronkelijke gebruik van gewassen en spelt past perfect in dit plaatje. Sindsdien is speltbrood weer helemaal terug van weggeweest. Dit is wat het eten van speltbrood met uw lichaam doet:

  • Het helpt bij afvallen omdat er langzame koolhydraten actief zijn;
  • Zorgt voor een sterker lichaam en een gezonde uitstraling;
  • Het maakt blij door de aminozuren in het brood;
  • Verlaag het cholesterolgehalte;
  • Het is makkelijk te verteren.

Vers speltbrood, boordevol vezels, vitaminen en mineralen

Begin elke dag met een goed gevoel en kies voor vers speltbrood van bakkerij van den Bemd. Onze broden worden met veel aandacht en zorg bereid. Dat proeft u niet alleen, maar dat merkt u ook aan uw gezondheid! Bestel daarom nu speltbrood in de webshop of bezoek onze bakkerij aan de Bloemenmarkt 13 in Roosendaal.

WE BAKE YOU HAPPY