Een verrassend assortiment

Vers Belegde
broodjes in Roosendaal

Met vers belegde broodjes in Roosendaal is elk ontbijt en elke lunch een succes. Woont u in of rondom Roosendaal? Dan zijn de belegde broodjes van bakkerij van den Bemd de broodjes die u een keer geproefd moet hebben. Onze broodjes worden namelijk elke dag vers gebakken. Wij toveren pure en eerlijke grondstoffen om tot heerlijke knapperige, luchtige of zachte broodjes die wij vervolgens beleggen met kakelverse ingrediënten. Bent u benieuwd naar welke broodjes wij aanbieden? Bekijk dan snel onze vernieuwde webshop of breng een bezoekje aan onze bakkerij aan de Bloemenmarkt 13 in Roosendaal!

Dit zijn onze populairste vers belegde broodjes

Onze vers belegde broodjes in Roosendaal zijn het lekkerste als u ze in goed gezelschap eet. Bestel bijvoorbeeld een lunch voor het hele team en geniet samen van vers belegde broodjes tijdens de lunchpauze. Eventueel kan dit ook nog aangevuld worden met vers geperste jus orange, melk, smoothies en verse fruitsalades. Of kom eens langs bij de bakkerij als u een middag aan het shoppen bent met vriendinnen, en geniet vervolgens van een vers belegd broodje. Kortom: er is keuze genoeg! Van carpaccio van de hoogste kwaliteit tot heerlijke vegan broodjes: bij bakkerij van den Bemd kan iedereen terecht. Dit is onze top 5

  • Martino
  • Specialiteit Carpaccio
  • Specialiteit Texas
  • Crab Salade
  • Gezond

Puur en zonder poespas
met de grootste aandacht bereid

Onze belegde broodjes in Roosendaal worden met de grootste aandacht bereid, en dat proeft u! De broodjes zijn namelijk gevuld met verse, gezonde ingrediënten die ervoor zorgen dat u weer met volle energie vooruit kunt. Onze broodjes zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop, maar u bent ook van harte welkom in onze bakkerij!

WE BAKE YOU HAPPY