van den Bemd, kassa Cashkeeper, hygienisch, veilig Roosendaal

Nieuw, hygienischer kassasysteem

Datum: 07-03-2016

Bakkerij vd Bemd heeft nieuw, hygiënischer kassasysteem

Bij onze bakkerij staat hygiëne en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Om die reden hebben wij sinds (insert datum) een volledig nieuw kassasysteem. Onze kassa wordt namelijk niet meer door medewerkers bediend maar is daardoor veiliger en schoner.

Wij maken nu gebruik van een Cikam volautomatisch kassasysteem. Hoe dat in zijn werk gaat? U koopt in onze bakkerij brood of banket en de machine wordt ingesteld op het bedrag waarvoor u gekocht hebt. U voert uw bankbiljet(ten) en munten in en het kassasysteem geeft u de juiste hoeveelheid wisselgeld terug.

Het voordeel van dit volautomatische kassasysteem is dat uw bankbiljetten en munten niet meer worden aangeraakt door onze medewerkers. Daardoor blijft uw contant geld langer schoon wat ook hygiënischer is voor uzelf. Ook krijgt u daardoor gegarandeerd genoeg wisselgeld terug omdat menselijke fouten zijn uitgesloten. Het laatste pluspunt is dat onze medewerkers minder tijd kwijt zijn met het afhandelen van een betaling. Hierdoor hoeft u minder lang te wachten bij drukte.

Benieuwd naar ons nieuwe en moderne kassasysteem? U bent van harte welkom in onze winkel om het systeem uit te proberen. Wij helpen u ook graag met vragen over onze nieuwe kassa.

Deel dit met vrienden:
FacebookTwitterGoogle+Delen

Blogs.

Foodtruck verhuur
Kerstbestellijst 2019
Molen de Hoop, ambachtelijke molenaar voor Bakkerij van den Bemd
Eigen graan naar de molen
Eigen tarwe van land halen, door Guust van den Bemd
Graan van Bakkerij van den Bemd
Bakkerswinkel met juiste uitstraling, heerlijk vers brood
Koolhydraten in bakkersproducten
Bakker enthousiast bakkersvak, stokbrood
ISACert certificaat
Bakkerij van den Bemd, Roosendaal ambachelijk vers brood
Speltbrood