Geboorte eierkoek

Datum: 31-08-2015

De geboorte eierkoek: feestelijke geboortetraktatie

Al sinds mensenheugenis worden geboortes van kinderen gevierd met veel roze of blauw. Een ander belangrijk onderdeel van een geboortefeestje is een beschuit met blauwe of roze muisjes. Waarschijnlijk heeft u er ook al aardig wat gegeten door de jaren heen. Daarom is het misschien tijd voor iets nieuws. Onze bakkerij maakt een nieuw soort geboortetraktatie: de geboorte eierkoek.

Verschillen ‘gewone’ eierkoek en eierkoek geboorte

Een geboorte eierkoek is anders dan een ‘normale’ eierkoek die u bij de supermarkt koopt. Ten eerste is onze speciale eierkoek een stuk groter dan de gangbare eierkoek. Van onze eierkoek voor na geboortes kunnen maar liefst 25 mensen eten. Daarnaast is de eierkoek versierd met roze of blauwe muisjes, een tekst van marsepein met de naam van het kind plus felicitatie en nog meer decoratie. Een vrolijke en feestelijke eierkoek dus waarvan uw gasten vast blij worden.
Verder is het een leuke en bijzondere variant op het alombekende beschuitje met muisjes. Benieuwd naar de mogelijkheden van een geboorte eierkoek? Kom dan langs in onze bakkerij of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Tot dan!

Deel dit met vrienden:
FacebookTwitterGoogle+Delen

Blogs.

Foodtruck verhuur
Kerstbestellijst 2019
Molen de Hoop, ambachtelijke molenaar voor Bakkerij van den Bemd
Eigen graan naar de molen
Eigen tarwe van land halen, door Guust van den Bemd
Graan van Bakkerij van den Bemd
Bakkerswinkel met juiste uitstraling, heerlijk vers brood
Koolhydraten in bakkersproducten
van den Bemd, kassa Cashkeeper, hygienisch, veilig Roosendaal
Nieuw, hygienischer kassasysteem
Bakker enthousiast bakkersvak, stokbrood
ISACert certificaat