Verzorgde lunch

  • Kwaliteit
  • Ambachtelijkheid
  • Finesse

Het bestellen van een verzorgde lunch is ideaal wanneer u zelf geen tijd heeft om uw lunch te bereiden. Of wilt u een heerlijke lunch regelen voor bijvoorbeeld uw collega’s tijdens een vergadering rond het middaguur? Ook dan scheelt het u veel tijd wanneer u ervoor kiest de lunch te bestellen. Bij Bakkerij van den Bemd is het tegenwoordig mogelijk om een compleet verzorgde lunch klaar te laten maken. In onze webshop vindt u al onze producten die u eenvoudig kunt bestellen en betalen.

Een compleet verzorgde lunch met de meest verse ingrediënten

Kiest u voor een verzorgde lunch bij Bakkerij van den Bemd? Dan kiest u voor een ware smaaksensatie. Wij gebruiken namelijk dagelijks de meest verse ingrediënten voor onze producten. Daarnaast is onze bakkerij na meer dan 25 jaar ervaring een echte ambachtelijke bakkerij, waarbij al onze producten met veel liefde en aandacht worden geproduceerd.

Bestel een heerlijk verzorgde lunch online

Wilt u genieten van een verrukkelijke lunch en hier zelf weinig tijd aan kwijt zijn? Bestel dan uw lunch online. Kies uit een groot aanbod aan vers belegde broodjes. Of heeft u meer zin in worstenbroodjes, kaasbroodjes en saucijzenbroodjes? Ook dat is mogelijk bij ons. Bestel uw lunch eenvoudig via onze webshop, betaal deze via iDEAL en haal uw bestelling bij ons in Roosendaal op. U hoeft hierbij niet meer te wachten op klanten voor u, want wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaarligt op het afgesproken tijdstip.