• Kwaliteit
  • Ambachtelijkheid
  • Finesse

Heeft u een lange vergadering gepland staan en wilt u tijd besparen door een vergaderlunch te bestellen? Dan zit u bij ons op de juiste plek. Wij verzorgen graag een heerlijke lunch voor u en uw collega’s met luxe belegde broodjes of andere producten, zoals worstenbrood en saucijzenbroodjes. Wat u ook wenst te eten: bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal bereiden we het met liefde.

Verras uw collega’s met een luxe vergaderlunch

Hebben u en uw collega’s een drukke periode op het werk? Zelfs zo druk dat u genoodzaakt bent een vergadering onder lunchtijd te plannen? Verras uw collega’s dan eens met een heerlijke vergaderlunch. Bekijk ons assortiment aan belegde broodjes en maak uw keuze. Of heeft u meer zin in een van onze andere specialiteiten, zoals worstenbrood? Via onze webshop bestelt u uw vergaderlunch eenvoudig, waarna uw bestelling in onze winkel voor u klaarligt op het tijdstip dat u het op komt halen.

Kies voor eenvoud en luxe bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal

Wanneer u uw vergaderlunch via onze webshop bestelt, kiest u voor eenvoud en luxe. Het verzorgen van een heerlijke lunch wordt u volledig uit handen genomen en hier hoeft u niet zelf meer over na te denken. Bovendien weet u zeker dat de lunch van goede kwaliteit is, aangezien deze door een ambachtelijke bakker is bereid. Heeft u nog vragen over onze vergaderlunches? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar (0165) 533319 of door te mailen naar info@vdbemd.nl.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht