Kindertaart Roosendaal

  • Kwaliteit
  • Ambachtelijkheid
  • Finesse

Een leuke kindertaart bestellen in de omgeving van Roosendaal, bijvoorbeeld voor de verjaardag van uw kind, kan bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal. Als professionele bakkerij bakken wij natuurlijk voortreffelijk brood, gemaakt van natuurlijke en eerlijke grondstoffen, maar wij bakken ook de heerlijkste taarten en het lekkerste gebak. Ons assortiment is ruim, zodat er voor ieder wat wils te vinden is, en het is altijd vers. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Neem dan eens een kijkje op onze website of kom langs in onze bakkerij.

Gewone kindertaart of kindertaart met foto bestellen bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal

Bij Bakkerij van den Bemd maken wij al jaren de beste verse producten. Ons assortiment is ruim en het bestaat uit diverse heerlijke producten, zoals belegde broodjes, brood, kleinbrood, koekjes, salades en heerlijk gebak en taarten. Daarbij maken wij ook speciaal gebak voor kinderen, zoals een kindertaart, die u gemakkelijk bij ons in Roosendaal kunt bestellen. Wij decoreren die taart dan helemaal naar wens: met marsepein, slagroom, fruit en heerlijke snoepversiersels. Daarbij is het zelfs mogelijk een kindertaart met foto te bestellen bij Bakkerij van den Bemd. Het enige dat u hoeft te doen is een leuke foto uitkiezen. Die foto mailt u dan naar ons, en wij printen de foto op de taart. Daarvoor gebruiken we marsepein en eetbare inkt.

Kinderfeestje vieren? Bij Bakkerij van den Bemd kan het!

Lijkt het u leuk een kinderfeestje te vieren in een bakkerij? Zodat uw kind samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes heerlijke broodjes, taartjes en koekjes kan bakken? Ook dat kan bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal. Een hele middag lang leren wij de kinderen alles over de bakkerij. Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar via (0165) 533319.


Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht