Taarten Roosendaal

  • Kwaliteit
  • Ambachtelijkheid
  • Finesse

Wanneer u een taart of meerdere taarten wilt bestellen en u woont in de omgeving van Roosendaal, dan is het zeker een idee om eens langs te gaan bij Bakkerij van den Bemd. Wij zijn een professionele bakkerij die kwaliteit, finesse en ambachtelijkheid vooropstelt. Dat houdt in dat wij uitsluitend verse producten leveren, die allen gemaakt zijn van natuurlijke en eerlijke grondstoffen. Ons assortiment is daarbij zeer uitgebreid. Zo hebben we natuurlijk diverse soorten brood, maar u kunt ook bij ons in Roosendaal terecht voor het bestellen van belegde broodjes, salades en verschillende andere producten, zoals een verjaardagstaart of een taart met een zelfgekozen afbeelding of bedrijfslogo, speciaal voor bedrijven. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan eens langs in onze bakkerij aan de Bloemenmarkt 13 in Roosendaal!

Taart of taarten bestellen in Roosendaal: ruime keuze aan heerlijke taarten

De prachtigste en lekkerste taarten kunt u gemakkelijk bestellen bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal. Wij bieden namelijk een zeer ruim assortiment aan taarten, maar wij kunnen ze natuurlijk ook voor u op maat maken. Dan voegen we alleen de ingrediënten en versieringen toe die u het allerlekkerste vindt. Bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal is het zelfs mogelijk om een taart of verjaardagstaart met foto te bestellen. Levert u een leuke foto aan, dan printen wij die met onze speciale printer en eetbare inkt op marsepein. Met het bestellen van een taart of verjaardagstaart met foto bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal maakt u een feestje natuurlijk helemaal compleet! En wilt u een taart met een foto van uw bedrijf of bedrijfslogo bestellen? Ook voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid een heerlijke taart met een zelfgekozen afbeelding te bestellen.

Het brede assortiment van Bakkerij van den Bemd

Bij Bakkerij van den Bemd bieden we een zeer ruim assortiment aan heerlijke, verse producten. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Heerlijke broden;
  • Lekkere belegde broodjes;
  • Gebak (zowel hartig als zoet);
  • Kleinbrood;
  • Koekjes;
  • Salades;
  • Diverse specialiteiten.

Heeft u een glutenallergie? Ook dan is er in ons assortiment zeker iets voor u te vinden.

Brood, verjaardagstaart, taart met een bedrijfslogo en andere lekkernijen ook gemakkelijk online te bestellen in Roosendaal

Wilt u een heerlijke taart, bijvoorbeeld een taart met foto, bestellen bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal? Dan kunt u natuurlijk altijd even langskomen in onze bakkerij. Voor verjaardagen of voor bedrijven die hun bedrijfslogo graag op een heerlijke taart willen laten zetten, is dit natuurlijk een hartstikke leuke mogelijkheid. Maar wist u dat het ook mogelijk is onze producten online te bestellen? Het enige wat u dan hoeft te doen is de gewenste producten te zoeken in onze webshop, ze in uw winkelmandje te plaatsen en te betalen. U bent binnen een paar klikken klaar!