Gebak Roosendaal

  • Kwaliteit
  • Ambachtelijkheid
  • Finesse

Wilt u gebak bestellen en woont u in de omgeving van Roosendaal? Voor het heerlijkste gebak, gemaakt van uitsluitend natuurlijke en eerlijke grondstoffen, komt u naar Bakkerij van den Bemd in Roosendaal. Wij maken gebak speciaal voor elke gelegenheid, uitstekend geschikt voor ieder feestje. Kwaliteit, ambachtelijkheid en finesse: dat zijn de woorden die onze bakkerij het beste omschrijven. Wij leveren dan ook uitsluitend verse producten en we bieden al onze klanten een uitstekende service.

Gebak bestellen bij een professionele bakkerij in Roosendaal

Heeft u binnenkort een verjaardag, jubileum, geboorte, huwelijk of ander feestje te vieren? Dan hoort daar natuurlijk heerlijk gebak bij. Tegenwoordig kunt u gemakkelijk in de supermarkt gebak kopen. Maar dat is natuurlijk lang niet zo lekker als het gebak van een echte bakkerij. Daarom kunt u er beter voor kiezen gebak te bestellen bij een specialist in Roosendaal. Bij Bakkerij van den Bemd leveren wij een ruim assortiment aan gebak van uitstekende kwaliteit. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse soorten kleine gebakjes, zoals Bossche Bollen, appelflappen, brownies, petit fours, vruchtentaartjes en diverse bombes. Maar ook voor grote taarten, zoals de hazelnootschuimtaart, bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak een feestje extra speciaal met onze fototaart

Wilt u een feestje extra bijzonder maken met een gepersonaliseerde taart? Dan kunt u bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal naast ons gewone assortiment aan gebak ook een fototaart bestellen. Het enige wat u dan hoeft te doen is een leuke foto aanleveren. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze op marsepein wordt geprint, dat vervolgens op de taart wordt gelegd. Wilt u meer informatie over onze producten? Bekijk dan snel onze webshop