Bedrijfscateraar

  • Kwaliteit
  • Ambachtelijkheid
  • Finesse

Zoekt u een ambachtelijke bedrijfscateraar die de lekkerste en meest verse producten bakt? Bij Bakkerij van den Bemd zijn we u graag van dienst. Heeft u bijvoorbeeld een meeting met een klant gepland rond lunchtijd? Of heeft u een mijlpaal bereikt en wilt u dit graag vieren met uw collega’s? Een lekker hapje mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Bestel uw vers belegde broodjes of ambachtelijk gebakken taart eenvoudig via onze webshop.

Dé bedrijfscateraar van Roosendaal en omstreken

Als bakker zijn wij inmiddels een gevestigd begrip in Roosendaal en omstreken. Wij staan bekend om onze kwaliteit, ambachtelijkheid en finesse. Als u ons als bedrijfscateraar inschakelt, bent u dus verzekerd van de lekkerste producten. Wilt u belegde broodjes bestellen, zodat u ook gemakkelijk een meeting kan plannen rond het middaguur? Of wilt u genieten van een van onze andere specialiteiten? Wij bakken dit graag voor u!

Bestel onze broodjes of andere specialiteiten eenvoudig online

Heeft u grote bestellingen? Of heeft u weinig tijd om bij een bakker in de rij te staan? Bestel uw maaltijd of tussendoortje dan eenvoudig online in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat uw producten op het juiste moment klaar zijn, zodat u ze direct mee kunt nemen als u langskomt. Dat is de service van ons als bedrijfscateraar!